Dorpsbelang Ferwoude
 
Voorstel ronde bestuursleden: Johan-Willem Feenstra

Voorstel ronde bestuursleden: Johan-Willem Feenstra

Ook ik ben gevraagd een stukje te schrijven als nieuw bestuurslid van dorpsbelang. Ik zit inmiddels ook in de activiteitencommissie en ben benoemd tot coördinator van kinderknutselclub en 16- club.

Op 13 maart 1973 werd ik geboren op de Learmole te Workum. Ik heb Ferwoude leren kennen omdat mijn beide broers daar waren gaan wonen. Ik ontmoette Dita en na een paar jaar verkering gingen we samen wonen op Buren 32. En in 2008 kochten we ons huis op de Djipwei. In 2010 zijn we getrouwd en in 2011 werden we trotse ouders van Jolien. In het jaar 2013 werd ons gezin compleet met de geboorte van Jelte.

Ik werk alweer 11 jaar bij grondverzetbedrijf Van der Meer in Scharnegoutum als allround medewerker. Het bedrijf is gespecialiseerd in kadeverbetering en het aanleggen van natuurgebieden. Momenteel zijn we o.a. bezig met een project op Texel en het aanleggen van een zonnepanelen-park in Leeuwarden.

Mijn hobby is onze Volkswagen Buggy. We zijn sinds 2003 lid van de Algemene Buggyclub en tot voor kort was ik rayonvertegenwoordiger van regio Friesland. Ik had de taak om een maal per jaar een weekend te organiseren waarbij de leden onze mooie provincie konden bezoeken. Meestal konden we rekenen op zo’n 80 mensen. Men kon dan met hun tent, caravan of camper verblijven op een lokale camping. Daarbij organiseerden wij een puzzelrit, barbecue en een ontbijt voor de zondagmorgen. Allemaal heel druk, maar erg gezellig.

Ook ben ik lid van de biljartclub. Dus vrijdagavond ben ik vaak in de Finne om een balletje te tikken.

Ik kijk uit naar het organiseren van alle leuke activiteiten die we nog in petto hebben en hopelijk tot ziens!

Johan-Willem Feenstra