Dorpsbelang Ferwoude
 
Start 100 jarig jubileum ‘Dorpsbelang’  Ferwoude

Start 100 jarig jubileum ‘Dorpsbelang’ Ferwoude

We hebben het startschot gelost door  allen die lid of vriend zijn   van ‘Dorpsbelang’ te trakteren op een aandenken in de vorm van een zeer nuttige sleutelhanger, met een munt voor het winkelwagentje.

Wie Ferwoude binnenrijdt, fietst of loopt ziet dat we iets te vieren hebben.

Zaterdag 13 april 2019 speelden we een ‘Pubquiz’  o.l.v. onze talentvolle dorpsgenoot Wietske Buma, die alles met veel humor presenteerde, onder het  motto van; “Wie wordt het slimste team van Ferwoude in 2019”? Door een woord van welkom door Tjeerd Stellingwerf konden we beginnen. De Quiz bracht veel feestvreugde en plezier met zich mee, na lang beraad kon de uitslag worden bekend gemaakt. Het slimste team van Ferwoude 2019 is geworden;

Jikke Sterkenburgh, Truus Stellingwerf, Sietze Stellingwerf en Evert Jan Schoneveld.

Applaus was er voor het winnend team. De andere teams die niet hadden gewonnen konden gelukkig goed tegen hun verlies. De prijs die werd gewonnen bestond uit een tas met boodschappen die ze met z’n vieren moesten verdelen. Voor  presentatrice Wietske was er een attentie.

Onder het genot van een drankje en een hartige snacks werd er nog even nagebabbeld over deze gezellige avond. Jelle Attema bedankte een ieder voor zijn/haar aanwezigheid. De voorbereidingen van deze ‘Pubquiz’   zijn gedaan door Jelle Klaas de Boer. Het was een zeer geslaagde avond.

Op naar de volgende verrassing  …………………. Jubilleumcommissie     en Dorpsbelang.

Foto album