Dorpsbelang Ferwoude
 
Serious Request sportmarathon Stellingwerf Gym

Serious Request sportmarathon Stellingwerf Gym

Zaterdag 17 december was het zover. De Serious Request sportmarahton bij Stellingwerf Gym in Ferwoude.

Een sport event voor het goede doel dat voort is gekomen uit een samenwerking tussen Stellingwerf Gym Ferwoude en Bootcamp Workum. 

Vanaf 17:00 waren de bezoekers welkom voor een hapje en een drankje in het Stellingwerf Gym Café, de drankjes werden verzorgd door de beheerscommissie van Ferwoude en de pizza’s werden aangeboden door Pizza met Pazzi uit Workum. Een deel van de opbrengsten van zowel de hapjes en de drankjes waren voor het goede doel. Om 20:00 startte de marathon, een dikke 50 sporters hadden zich aangemeld om mee te doen aan de marathon. Binnen deze marathon waren twee opties om deel te kunnen nemen. De deelnemers konden zich per uur laten sponsoren door familie, vrienden of kennissen om vervolgens zo lang mogelijk te gaan sporten of men kon deelnemen aan een uurtje sport voor een kleine vergoeding van €5,- Sporten die werden aangeboden waren: Kickboksen, Crossfight, TRX Training, Bootcamp, Yoga (the Sweat Series uit Leeuwarden) en Bagstraining. 

De deelnemers begonnen enthousiast deel te nemen aan de verschillende sporten. Ieder uur werd er een andere sport aangeboden en tussen 20:00-00:00 werden er twee verschillende sporten aangeboden zodat men kon kiezen. In het Stellingwerf Gym Café was een live stream aanwezig zodat supporters onder het genot van een hapje en een drankje de sporters konden aanmoedigen. DJ Vinny Vinyl zorgde met de meegebrachte hits uit de jaren 60, 70 & 80 voor een muzikale sfeer in het café. 

Als organisatie kunnen we terug kijken op een groot succes. Er is een bedrag van €3393,95 opgehaald voor het goede doel van Serious Request. 

Via deze weg willen wij als organisatie een ieder nogmaals bedanken voor de bijdrage die ze hebben geleverd.