Dorpsbelang Ferwoude
 
Serious Request Sport Marathon

Serious Request Sport Marathon

sport-marathon-stellingwerf-gymOp zaterdag 17 december is Stellingwerf Gym in Ferwoude het decor van een sport marathon van maar liefst 12 uur. Deze actie is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Stellingwerf Gym Ferwoude & Bootcamp Workum. Doel van het event is om zo veel mogelijk geld op te halen voor de Serious Request actie van radio 3FM. Jaarlijks wordt er door de radio zender van de publieke omroep geld op gehaald voor een goed doel. Dit jaar wordt er aandacht gevraagd voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking.

Sporters die mee willen doen moeten zich per uur laten sponseren. Daarna probeer je zolang mogelijk te sporten om zoveel mogelijk geld voor het goede doel op te halen. Je kunt je laten sponseren door je vader en/of moeder, opa en/of oma, echtgenote, vrienden etc. Zolang het maar veel geld op levert.

Enthousiast? Mooi geef je dan snel op via de facebookpagina van Stellingwerf Gym, die van Bootcamp Workum of via de beide websites www.stellingwerfgym.nl en www.bootcamp-workum.nl. Sporten die worden verzorgd: crossfight, kickboksen, bag(zak)training, bootcamp, trx training en yoga.

Naast deze sportieve acties wordt er ook een Stellingwerf Gym Café na gebootst op de locatie in Ferwoude. Hier kunnen supporters van de sporters een ieder aanmoedigen via een groot scherm, onder het genot van een hapje en drankje. De opbrengsten gaan allemaal richting het goede doel. Live muziek aanwezig.

[table “17” not found /]