Dorpsbelang Ferwoude
 
Ferwoude.EU

Pôlepykjes

logo polepykjesNieuwsbrief 01-2017

Nieuwsbrief Januari 2017

 

Nieuws polepykjes

Omdat er vele nieuwe enthousiaste pykjes zijn aangemeld, is de peuter deze week gestart met vier ochtenden!!! Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag ochtend spelen de peuters met veel plezier bij juf Janneke! Wanneer er voldoende vraag is kan er ook de donderdagochtend een groep gestart worden.

De tijden zijn ietsje verandert:

Van 8:30-8:45 tot 11:30 uur.

Wanneer u nieuwschierig of geinteresseerd bent, bent u van harte welkom op een van de ochtenden, loop gerust even binnen.

Oproep!!

We zijn nog op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die op een of meerdere ochtenden mee wil helpen.

Dus lijkt het u leuk om met de peuters te spelen, neem dan contact op met Thuis bij Thea.

Ook voor aanmeldingen of meer informatie kunt u terecht bij:

E: info@thuis-bij-thea.nl

T: 0515-856926

W: www.thuis-bij-thea.nl

De Pôlepykjes hippe troch yn Ferwâlde !!!

ThuisBijTheaVanaf maandag 29 augustus start Thuis-bij-Thea met Peuteropvang in Ferwoude. In eerste instantie, zoals u gewend bent, op de maandag- en woensdagochtend. De tijden zijn wel iets gewijzigd, namelijk: kinderen brengen vanaf 08:45, de peuterochtend start om 09:00. De peuterochtend eindigt om 11:30, kinderen kunnen opgehaald worden tot 11:45 uur.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website:

www.thuis-bij-thea.nl

Met vriendelijke groet,

Thea en Ronald Keuning

Onze peuterleidster in Ferwoude is juf Janneke, hieronder stelt zij zich aan u voor.

Mijn naam is Janneke Krikken. Samen met mijn vriend en onze drie kinderen ( 2, 4 en 5 jaar) woon ik in Workum. Hier heb ik elf jaar als peuterleidster gewerkt. Ik heb dit altijd met heel veel plezier en enthousiasme gedaan. Helaas zijn, door het faillissement van SISA, mijn werkzaamheden in Workum opgehouden, maar al spoedig kwam er een nieuwe uitdaging op mijn pad: peuterleidster in Ferwoude voor Thuis-bij-Thea.

Juf Janneke Krikken

Thuis-bij-Thea verzorgt naast peuteropvang ook dagopvang en BSO op diverse plaatsen in zuidwest Friesland. Thuis-bij-Thea heeft een duidelijke visie waar de veiligheid, respect en vertrouwen van uw kind centraal staat! Geen kind is gelijk en ieder kind moet individueel gekend worden om het te kunnen bieden waar hij of zij behoefte aan heeft.

Met mijn eigen ervaring en de visie van Thuis-bij-Thea ga ik dus vanaf maandag 29 augustus graag aan de slag. Misschien tot dan!

 

Het lokaal is opnieuw ingericht, zie de foto’s in het album hieronder.

Fotoalbum:

https://goo.gl/photos/rsrqFF4i7K3PBZbJA