Dorpsbelang Ferwoude
 
Minibieb geopend in de Finne

Minibieb geopend in de Finne

Lenen
Ruilen…
Ontdekken!

Sinds afgelopen maandag is in de nieuwe boekenkast van de Finne een MiniBieb ingericht. Iedereen mag gratis boeken komen lenen of ruilen voor een ander boek. Je kunt ook zelf een mooi boek voor iemand anders achterlaten. Speciaal voor kinderen is er een Kinderboekzwerfstation ingericht in de kast. Deze boeken zijn te herkennen aan de sticker voorop. Op de website van www.kinderzwerfboek.nl vind je meer informatie hierover. In de boekenkast liggen ook stickers om zelf een eigen boek te laten zwerven.

Komende zaterdag, 31 augustus, laten we tijdens de bedrijvendag al een klein aantal boeken zwerven, zowel in de kast als bij de bedrijven. Kijk dus maar goed rond!

Zowel de MiniBieb als het Kinderzwerfboekstation zijn er om te delen. We zijn afhankelijk van boeken die gratis worden aangeboden. Boeken die nu in de kast staan zijn bijvoorbeeld nog van de oude school, komen uit eigen boekenkast en kreeg ik van anderen. Staat er bij jou nog een doos boeken op zolder te verstoffen, op zoek naar nieuwe lezers? Dan kom ik die graag ophalen met de bakfiets.

Alvast bedankt en heel veel leesplezier!

Contact:
Klara Gerrits
Djipwei 1
0651362736