Dorpsbelang Ferwoude
 
Inzaai project

Inzaai project

Zaterdagmiddag hebben kinderen met mooi versierde strooibussen de strook langs het fietspad tussen Ferwoude en het bruggetje ingezaaid, met zaad dat gesponsord werd door Van der Meer Grondverzet.

Johan-Willem had eerst de frees van hetzelfde bedrijf er al door gehaald zodat de grond goed los was. Onder muzikale klanken van Jan van Asperen konden alle aanwezige kinderen aan de slag. Ze hebben erg hun best gedaan om alle zaadjes er in te strooien. Na afloop werd door Johan-Willem de rest van de zaden er nog in gereden. Onder de paraplu was er nog wat drinken en een lekker baksel van Klara, met blauwe bessen, bestoven door de bij. En nu moeten we afwachten wanneer het zaad op komt en gaat bloeien,aan het weer lag het niet want het zaad kreeg meteen een flinke plensbui dus water heeft het al gehad!
De leiding van de kidsclub, Dita, Klara en Johan-Willem hebben er veel tijd in gestoken we hopen nu dat we een prachtig resultaat zien deze zomer, zodat niet alleen de bijtjes van al dat moois kunnen genieten maar wij ook. Bedankt voor dit mooie stukje natuur waar we allen van mogen genieten!

Harmke

https://photos.app.goo.gl/JP0rD4NNBKKM8DeG2

Klik op de foto om het album te bekijken.