Dorpsbelang Ferwoude
 
Honey Highway GEANNULEERD

Honey Highway GEANNULEERD

Help ons mee zaaien! 
Bijenparadijs langs A7

Zaterdag 21 maart – de eerste dag van de lente – geven we het feestelijke startschot voor het inzaaien van de ‘Honey Highway’. De komende drie maanden zaaien we 35.000 m2  bloemenzaden langs de Rijksweg A7, vanaf de Afsluitdijk tot voorbij Bolsward. We nodigen u van harte uit om dit samen met ons te vieren! 

Neem vooral ook uw kinderen mee, want er zijn allemaal leuke activiteiten te doen. En.. ze mogen meehelpen met zaaien!

Honey Highway, een paradijs voor bijen 

Het gaat niet goed met de bij. Dat is erg, want bijen bestuiven de gewassen die wij eten. Om te kunnen overleven hebben bijen bloemen nodig. Deborah Post is daarom gestart met ‘Honey Highway’. Honey Highway creëert een blijvend paradijs voor bijen door streekeigen wilde bloemen te zaaien en te beheren in de bermen van wegen, spoorrails en dijken. Hiermee zorgt ze dat bijen voldoende voedsel kunnen verzamelen om te overwinteren in Nederland.
 
Windpark Fryslân ondersteunt dit mooie initiatief samen met bouwconsortium Zuiderzeewind (Siemens Gamesa en Van Oord), Visser & Smit Hanab, Tennet en Rijkswaterstaat Noord Nederland.

Meld u snel aan! 
Er zijn tijdens deze feestelijke middag verschillende activiteiten te doen. Daarom willen we graag weten of u en uw kinderen aanwezig kunnen zijn. U kunt zich aanmelden via onderstaande button. Natuurlijk bent u vrij om de uitnodiging door te sturen naar uw collega’s! Let op, graag aanmelden vóór woensdag 18 maart en vol = vol!

Aanmelden

Vragen
Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Despina Charalabidis, via despina@baascommunicatie.nl of telefoonnummer 06 290 33736