Dorpsbelang Ferwoude
 
Hoera, peuterdans & kleuterdans start weer in Ferwoude

Hoera, peuterdans & kleuterdans start weer in Ferwoude

Wiebel, wiebel, spring en ren. Muziek? Dansen maar!
Tijdens het bewegen ontwikkelen peuters en kleuters hun fantasie, taal en grove motoriek.

Sinds oktober 2016 geeft PeuterDansMetMij peuterdans en kleuterdans workshops in het nieuwe dorpshuis te Ferwoude. Tijdens de workshops van 3 keer dansen is het ontzettend gezellig!

Tijdens de workshops peuterdans en kleuterdans worden de eerste beginselen van dans geoefend. Veel bewegingen komen terug en zo werkt peuterdans en kleuterdans aan de ontwikkeling van de grove motoriek. Ieder thema komen er nieuwe woorden aan bod. Maar het belangrijkste voor de peuters en kleuters zelf is natuurlijk het plezier!
De fantasie wordt iedere workshop weer geprikkeld; we beleven spannende en vrolijke avonturen! De ene les is de grote lap stof golvend water, dan het dak van een circustent en weer een andere les wordt er een nest van gemaakt.

De lessen zijn geschikt voor kinderen van 2 en 3 jaar en van 4 en 5 jaar. We zijn flexibel in de leeftijden voor het deelnemen aan kleuterdans.
Een reeks van 3 workshops kosten 21 euro per kind. De workshops vinden plaats op zaterdagochtend.

Er komt weer een nieuwe workshop!
Zaterdagochtend 14, 21 en 28 januari 2017 van 10.45-11.30 voor peuters en van 11.30-11.15 voor kleuters. Komt jouw peuter of kleuter ook dansen?

Kijk op www.peuterdansmetmij.nl en meld je kind aan via info@peuterdansmetmij.nl of via 06-19568887!

Hartelijke groeten,
Marianne Kalkman
PeuterDansMetMij