Dorpsbelang Ferwoude
 
Ferwoude, verkeersafsluiting deel Buren, 20-04 en 21-04 2021

Ferwoude, verkeersafsluiting deel Buren, 20-04 en 21-04 2021

Op dinsdag 20 april en woensdag 21 april 2021 is een deel van de rijbaan Buren, ter plaatse van de brug richting de kruising met de rijbanen Wonnebuursterweg/Aaltjemeerweg, in Ferwoude afgesloten voor het doorgaand verkeer. De genoemde afsluiting geldt niet voor voetgangers.

Om welke werkzaamheden gaat het?

Aan een deel van de rijbaan Buren, ter plaatse van de brug richting de kruising met de rijbanen Wonnebuursterweg/Aaltjemeerweg, vinden straatwerkzaamheden plaats.

Zijn er verkeersmaatregelen?

De omleidingsroute wordt op gele borden aangegeven. Verder worden er vooraankondigingsborden geplaatst.

De werkzaamheden zijn weersgevoelig, daarom kan het werk eerder dan wel later gereed zijn. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt.

Heeft u vragen? De werkzaamheden worden in opdracht van gemeente Súdwest-Fryslân uitgevoerd door Cnossen infra bv uit Sneek. Heeft u vragen over het werk of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met de uitvoerder van het werk de heer Thomas Heida van Cnossen infra bv via het telefoonnummer 0515-430400. Ook kunt u voor vragen of voor meer informatie bellen met de heer Lammert Mulder van gemeente Súdwest-Fryslân via het gemeenteloket 14 0515.