Dorpsbelang Ferwoude
 
Dorpsfeest 2018

Dorpsfeest 2018

Het zit er weer op voor 2018. Het dorpsfeest was wat ons betreft een groot succes. De keuze voor drie dagen was even spannend, maar het is gelukkig zeer enthousiast ontvangen. Het succes van dit jaar zat met name in de brede organisatie. Veel mensen hebben meegewerkt om de activiteiten te organiseren en er zo samen een succes van te maken. De zeer geslaagde vrijdagavond quiz werd dit jaar georganiseerd door de activiteitencommissie. Een hele gezellige avond die werd afgesloten met livemuziek. Dat de vrijdagavond geslaagd was bleek de volgende ochtend, toen de schade werd geïnventariseerd. We zijn de zaterdag begonnen met een slap bakje koffie, omdat dit in vele gevallen beter was dan een stevig bakje koffie. De circus voorstelling bleek geslaagd voor Jong en Oud. Het mooiste compliment die ochtend “De saamhorigheid was te voelen en dat was genieten”. De middag was ouderwets genieten. Na het circus was er chinees voor iedereen en meer…. Gelukkig speelde het weer ons in de kaart waardoor de waterspelen goed tot hun recht kwamen. Na menige natte pakken en hachelijke momenten werd deze geslaagde middag afgesloten met matinee. DJ Danny heeft de kinderen en de rest prima weten te vermaken met de stoelendans als hoogtepunt. Op de extra dag werd na de kerkdienst gezamenlijk gegeten. De lunch werd aangeboden door de kerkenraad en dorpsbelang en georganiseerd door Akkelies, Gyanne en Sabine. Een oprecht compliment voor de dames! Het was heerlijk. Na deze voortreffelijke lunch startte de fietstocht van 19 km. Dit was rond de klok van 14.00. Om 15.30 waren de eerste deelnemers weer aangekomen…. Leve de elektrische fiets en hulde voor de mensen zonder. Met de fietstocht kwam een einde aan het geslaagde dorpsfeest.

Vanuit dorpsbelang bedanken we jullie voor de goedgemutstheid en voor de vrijwillige bijdrage. Zonder deze bijdrage hadden we dit feest niet zo kunnen organiseren.

Volgend jaar bestaat dorpsbelang 100 jaar. Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan! Voor nu dank ik jullie allemaal voor het mooie weekend!

Groet Dorpsbelang

https://photos.app.goo.gl/SPno7zrSvJytob5h7

Klik op de afbeelding om het fotoalbum te openen.