Dorpsbelang Ferwoude
 
Alles aan de hang: 25 jaar KV Trije yn Ien!!

Alles aan de hang: 25 jaar KV Trije yn Ien!!

Volgend jaar bestaat onze kaatsvereniging 25 jaar! Dat willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De Merkepartij van 13 juli 2018 zal worden omgedoopt tot Jubileum-Merkepartij. Dit wordt een partij voor leden en oud-leden. Het plan is om in verschillende klassen te gaan kaatsen, met een gewone kaatsbal (dus niet met zachte bal). Hoe het programma er verder uit komt te zien, maken we te zijner tijd bekend. Bekend is al wel dat we, in samenwerking met de tentcommissie van Dorpsfeest Gaast, ook het begin van de avond erbij gaan betrekken.

Vernieuwde foto! “Allereerste winnaars”

Om iedereen persoonlijk op de hoogte te houden en uit te nodigen voor deze dag, ontvangen wij graag ieders e-mail adres. We hebben natuurlijk onze eigen administratie, maar vooral als het gaat om oud-leden hebben wij niet het actuele e-mail adres van iedereen. Speciaal voor deze reünie hebben we het volgende e-mail adres opengesteld: tryeynien25@gmail.com. Dus: zegt het voort, ga ons volgen op Facebook en vergeet niet even een mailtje te sturen. Een pb-tje via onze Facebook-pagina kan natuurlijk ook.

Ook zijn we op zoek naar foto’s en ander beeldmateriaal, anekdotes, noem maar op. Ook hiervoor kan bovengenoemd e-mail adres worden gebruikt.

Sportieve groet,
Reüniecommissie KV Trije yn Ien
Joukje Hoekstra, Anny Koning, Dooitze de Boer, Marten Hoekstra, Hendrik de Boer en Willie Douma