Dorpsbelang Ferwoude
 
Afscheid Djippert

Afscheid Djippert

Beste mensen,

Vrijdagavond 29 september 2017 zijn de deuren van de Djippert definitief gesloten en is er afscheid genomen van het oude dorpshuis.

Degene die nog een laatste keer de Djippert wilden bezoeken, werden “opgehaald” door twee oude Djippert-Heren en twee frivole Djippert- Dames.

Na bezichtiging en het laatste rondneuzen in het gebouw werd het bordje “DJIPPERT” door Harmen Haanstra en Hendrik Stellingwerf van de muur geschroefd. Zo gaven twee oud-bestuursleden van de eerste Beheerscommissie van de Djippert het bord in handen van de huidige Beheerscommissie. Deze zullen het een passende plek geven in de Finne.

Na het zingen van het afscheidslied en het opsnuiven van de laatste Djippertlucht werden de oude Djippert-Heren ontkleed door Harmke Haanstra en verscheen de nieuwe Finne kledij.

Onder aanvoering van de Leading-Ladies ging eenieder naar de Finne voor koffie met wat lekkers. Al zittend met een borrel aan de stamtafel hadden we een goed gevoel over het afscheid en zullen we de herinneringen aan de Djippert nog lang met elkaar delen.

 

Beheerscommissie en Dorspsbelang

 

Klik op het album hieronder voor meer plaatjes!

https://photos.app.goo.gl/TUDBlb32wKybsj842